Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta met rookworst van Syl


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Uien klein snijden en fruiten. Paprika klein snijden en toevoegen en even mee bakken. Rookworst klein snijden en toevoegen. De mais uitlekken en toevoegen. Voeg nu de creme fraiche toe en als laatste de chilikruiden. Laat alles even goed doorwarmen en voeg de pasta erbij. Lekker en licht pikant.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta met rookworst van syl recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven