Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta met spinazie en venkel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Venkel schoonmaken. Fijne groen apart houden voor de garnering. Knol in fijne reepjes snijden.
Hak de rode ui en de knoflook fijn.
Spinazie wassen.
Pasta met zout gaar koken.
Olijfolie verhitten. Rode ui, venkel en knoflook 5 minuten bakken. Spinazie toevoegen en laten slinken.
Mascarpone door de groenten scheppen.
Witte wijn azijn, peper en zout naar smaak door groenten scheppen.
Pasta afgieten en door de saus scheppen.
Garneren met fijn gehakt venkelgroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta met spinazie en venkel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven