Pasta, niet arrabiata, niet amatriciana, maar wel heel lekker

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng in een grote pan 4 liter water aan de kook en voeg een bolle theelepel toe.

    Terwijl het water aan de kook komt, snijd je de ingrediënten.
    Als je van pittig houdt, laat je de zaadjes en de zaadlijsten in de pepertjes zitten.
  2. Anders verwijder je voor het fijnsnijden de pitjes en zaadlijsten.

    Bak de in een ruimte koekenpan of hapjespan op laag vuur zachtjes, zodat er wat vet vrij komt.
  3. Zet dan het vuur wat hoger en voeg na een minuutje de en de peper toe + twee eetlepels .
  4. Deze 2 lepels olie mogen ook gewone zijn, omdat je deze gebruikt om te bakken.

    Ondertussen kookt als het goed is het water voor de - doe de in de pan, breng opnieuw aan de kook en laat ongeveer 10 minuten koken.
  5. Kijk op de verpakking voor de exacte kooktijden.

    Wanneer de glazig begint te worden voeg je de knoflook toe.
  6. Na een minuut of 2 is je "saus" klaar, houd hem warm tot de klaar is.

    Wanneer de al dente is, giet je hem af.

    Doe de uitgelekte bij het spek--pepermengsel in de koekenpan en hussel goed door.
  7. Voeg de en twee of drie eetlepels geurige extra vergine aan toe en serveer direct met de flinters kaas en versgemalen peper.
  8. Voor wie wil, kun je de fles extra vergine nog op tafel zetten.

    Een groene salade is hier lekker bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
125 kcal
6%500 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta, niet arrabiata, niet amatriciana, maar wel heel lekker