Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade recept
Pastasalade recept

Pastasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta (niet te) gaar en laat deze afkoelen. Snipper de ui, ontdoe de paprika van zaadlijsten, snijd hem in kleine blokjes. De tomaten ontvellen en in kleine blokjes snijden. De olijven middendoor snijden. Vermeng dit alles met de pasta. De ansjovis zeer klein snijden en in een kommetje doen, met de olie en azijn vermengen, samen met het zout en de peper. Vermeng dit met de pasta salade. Zet de salade minstens een uur in de koelkast. Het lekkerste is het als het een dag van te voren wordt bereid. Je kunt de salade nog garneren met bijvoorbeeld hard gekookte eieren of komkommer e.d. naar eigen inzicht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pastasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven