Pastasalade
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Pastasalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van jenneke
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kook de pasta (niet te) gaar en laat deze afkoelen.
- Snipper de , ontdoe de van zaadlijsten, snijd hem in kleine blokjes.
- De ontvellen en in kleine blokjes snijden.
- De middendoor snijden.
- Vermeng dit alles met de pasta.
- De zeer klein snijden en in een kommetje doen, met de olie en azijn vermengen, samen met het zout en de peper.
- Vermeng dit met de pasta salade.
- Zet de salade minstens een uur in de koelkast.
- Het lekkerste is het als het een dag van te voren wordt bereid.
- Je kunt de salade nog garneren met bijvoorbeeld hard gekookte eieren of komkommer e.d.
- naar eigen inzicht.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pastasalade425m
-
Recept
Kip-pastasalade440m
-
Recept
Slanke pastasalade425m
-
Recept
Kip pesto pastasalade410m
-
Recept
Pastasalade430m
-
Recept
Pastasalade met knoflook440m
Variaties op Pastasalade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pastasalade | 12 | Pastagerechten |
Zomerse pastasalade | 4 | Koud |
Pastasalade met tonijn | 4 | Salades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in penne
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ansjovis is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 19 kcal | 0% | 76 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |