Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige vispasta recept
Pittige vispasta recept

Pittige vispasta


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing (al dente). Snijd de ui, chilipeper (met zaadjes) en knoflook in stukjes. Fruit deze in olijfolie. Voeg vervolgens de vis (in stukken gesneden) toe. Blijf dit roerbakken tot de vis gaar is en blus alles af met een scheutje witte wijn. Voeg dan als laatste de sla-uitjes en de gehalveerde cherrytomaatjes toe. Bak deze kort mee tot de tomaatjes warm zijn. Doe vervolgens de spaghetti erbij en giet hierover nog wat olijfolie. Hussel alles door elkaar en het gerecht is klaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige vispasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven