Pittige lasagna

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Bak het gehakt rul en laat het in een vergiet uitlekken.
  2. Snipper de en bak deze glazig met de fijngesneden .
  3. Voeg het uitgelekte gehakt toe en bak 3 minten goed door.
  4. Voeg vervolgens de tomatenpurée toe en roer goed door elkaar.
  5. Bak 1 minuutje mee en voeg dan de sambal toe.
  6. Bak nog 1 minuut door onder voortdurend doorroeren.
  7. Voeg vervolgens de toe en bak nog 5 minuten mee.
  8. Voeg hierna de gezeefde toe en de .
  9. Voeg de oregano toe en roer goed door elkaar.
  10. Maak de saus op smaak met worchestersaus en .
  11. Kook de enkele minuten voor.
  12. Bereid de bechamelsaus volgens de beschrijving.
  13. Boter een ovenschaal in en bedek deze met een laagje gehaktsaus.
  14. Leg plakjes en plakjes mozarella bovenop.
  15. Dek af met de .
  16. Bedek deze weer met een laagje bechamelsaus, bedek dat weer met de gehaktsaus en leg daar weer en mozarella bovenop.
  17. Beleg dit weer met .
  18. Herhaal de laag berchamel, pastasaus en en mozarella.
  19. Dek werderom af met .
  20. Bedek deze met de bechamelsaus en de rest van de pastasaus.
  21. Leg hier weer de en de mozarella bovenop.
  22. Bedek het geheel met de geraspte .
  23. Plaats in een voorverwarmde oven op 180 graden C.
  24. en laat het geheel in ca. 35 minuten goed doorwarmen en bruin worden.
  25. Opscheppen en smullen maar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in ketchup en sambal badjak
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup en kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
404 kcal
20%1616 kcal
Vetten
22 g.
32%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittige lasagna