Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Portobello met papperdelle recept
Portobello met papperdelle recept

Portobello met papperdelle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 190 C. Snijd de portobellosteeltjes in stukjes. Verhit 3 eetlepels olie en bak de aubergine 5 minuten. Voeg de knoflook en de stukjes steel toe en laat alles op laag vuur met de deksel op de pan 4 minuten garen. Haal de pan van het vuur en meng met de tomaten, de mozzarella en een derde van het basilicum. Breng op smaak met peper en zout en vul de portobello's. Bestrijk de randen met 1 eetlepel olie. Zet in een braadslee, strooi over elke portobello 1 eetlepel pijnboompitten en bak in 30 minuten gaar. Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan. Bak de sjalotten op middelhoog vuur 4 minuten. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg toe aan de sjalotten. Voeg de wijn, de peterselie en een derde van het basilicum toe. Warm 1 minuut door. Verdeel de pasta over 4 borden, leg de portobello's erop en bestrooi met de rest van het basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit portobello met papperdelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven