Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige tagliatelle met champignons en roomkaas recept
Romige tagliatelle met champignons en roomkaas recept

Romige tagliatelle met champignons en roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle beetgaar.
Verhit intussen de boter in een pan en bak hierin de ontbijtspekjes knapperig. Voeg de champignons, lente-ui en knoflook toe.
Bak de groenten al omscheppend 3 minuten.
Roer de slagroom erdoor en verkruimel de Mon Chou erboven.
Voeg de Provencaalse kruiden en zout en peper naar smaak toe. Laat de saus 5 minuten pruttelen. (Roer af en toe).
Laat de tagliatelle uitlekken en schep hem door de saus.
Serveer op diepe borden en bestrooi met de fijngesnipperde bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige tagliatelle met champignons en roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven