Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Het ReceptenBoek van Askie

Askie heeft met 56 recepten de titel 'Keukenprins(es)' verdiend (?)

Enkele persoonlijke woorden van Askie
Van origine ben ik Duitse, maar woon praktisch mijn hele leven al in Nederland. Mijn moeder is een Poolse. Ik hoop hier wat lekkere recepten uit de Duitse keuken te kunnen delen. Ik ben gek op reizen en heb ook heel veel inspiratie uit verschillende landen gehaald. Mijn man houdt ook erg van koken en heeft gewerkt in Afrika en Libanon. Via hem heb ik ook hele lekkere gerechten leren kennen. Mijn recepten hebben dus voornamelijk een buitenlands 'tintje', hoewel ik de Hollandse keuken ook bijzonder smakelijk vind! Mijn voorkeur gaat uit naar bijzondere gerechten die je toch in een handomdraai op tafel zet.

Laatste toegevoegingen door AskieAskie heeft 56 recepten in de volgende categorieŽn


Askie heeft recepten uit de volgende landenInloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
  Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven