Gegrilleerde biefstuk met chimichurri

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Chimichurry:
    Pel de ui en snipper hem fijn.
    Snipper de paprika's heel fijn.
    Was het pepertje en snijd deze ook heel fijn.
  2. Hij is minder heet als je de pitjes verwijderd, maar als je van heel pittig houdt, laat je ze zitten.
    Knip in een kopje de fijn.
    Meng in een kommetje de maislolie, azijn, , paparika, pepertje, , oregano en , plus een paar druppels naar smaak.
  3. Pers de er boven uit.
  4. Klop deze ingrediënten goed door elkaar en laat de smaken een dag in de koelkast (afgedekt) goed intrekken.

    Biefstuk:
    Het vlees minstens een half uur op kamertemperatuur laten komen.
  5. Verwarm de borden.
    Smeer de biefstukken in met de olijfolie.
    Bestrooi ze met en .
    Grill de biefstukken op de hoogste stand op een (tafel)grill in twee minuten rosé, voor 'well-done' iets langer.
    Roer de saus nog eens goed om.
    Leg op elk bord een biefstuk met een flinke lepel chimichurry er op.
    Serveer de rest van de saus apart erbij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gegrilleerde biefstuk met chimichurri heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Waar moet ik de tabasco precies doen?
Tabasco 5 maart 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
179 kcal
8%716 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegrilleerde biefstuk met chimichurri