Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saus voor bij pasta, rijst of aardappelpuree recept
Saus voor bij pasta, rijst of aardappelpuree recept

Saus voor bij pasta, rijst of aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de paprika, courgette en ui in blokjes.
Bak de spekjes in de pan tot ze nog niet helemaal bruin gebakken zijn.
Doe dan de paprika, courgette en ui erbij en bak het geheel totdat het gaar is.
Doe de tomatenblokjes bij het geheel en breng het licht aan de kook.
Doe dan het bakje roomkaas in de pan en roer dit er goed doorheen.
Laat het voor een paar minuutjes koken, en, klaar is je saus!

Persoonlijke noot:
Ik maak dit altijd met aardappelpuree, een van mijn favorieten! Wel erg vullend. Voeg naar smaak kruiden toe, basilicum bijvoorbeeld, of bieslook. Wat je lekker vind. Het is op zich niet nodig, omdat er door de roomkaas ook kruiden zitten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit saus voor bij pasta, rijst of aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Saus voor bij pasta, rijst of aardappelpuree heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
    Jaccor gaf dit recept op 5 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven