Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti bolognese (mager) recept
Spaghetti bolognese (mager) recept

Spaghetti bolognese (mager)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en de knoflookteentjes. Maak de worteltjes en de bleekselderij schoon en snijd ze in kleine stukjes. Verhit de olie in de braadpan. Voeg het gehakt toe en bak dit circa 5 minuten. Schep de uit, knoflook, wortel en selderij erbij en bak alles nog zo'n 3 minuten mee. Voeg de wijn, bouillon en ketchup toe en breng het gehaktmengsel al roerende aan de kook. Laat de saus circa 30-4 5 minuten heel zachtjes sudderen. Serveer de saus met 120 gram spaghetti per persoon.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti bolognese (mager) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven