Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti carbonara recept
Spaghetti carbonara recept

Spaghetti carbonara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Kook de spaghetti als op de verpakking staat. Snijd de pancetta fijn. Pers de knoflook met een knoflookpers. Klop de eieren in een kom. Rasp de parmezaanse kaas en pecorino romano fijn bij de geklopte eieren. Bereiden: Smelt de boter in een koekenpan. Bak de pancetta al omscheppend gedurende 5 minuten. Voeg de knoflook, peper en room toe. Laat de saus 5 minuten doorkoken. Haal de pan van het vuur. Giet de saus door het ei- en kaasmengsel en roer het snel tot een geheel. Doe de spaghetti erbij en schep het goed om. Verdeel de spaghetti over 4 borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven