Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met gegrilde kip recept
Spaghetti met gegrilde kip recept

Spaghetti met gegrilde kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 225 C voorverwarmen. Courgettes 2 keer in de lengte halveren en in stukken van 4 cm snijden. Knoflook pellen en uitpersen boven olijfolie. Courgette in ovenschaal leggen en met 2 eetlepels olie besprenkelen. Courgette in 1 5 min. in oven gaar laten worden. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Kip met rest van olie inwrijven en met kruiden bestrooien. In grillpan kipfilet in 5 min. gaargrillen. Tomaat & mascarponesaus door spaghetti scheppen. Kipfilet met zout bestrooien. Spaghetti over vier borden verdelen. Kipfilet en courgette erop scheppen. Lekker met geraspte pittige kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti met gegrilde kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven