Spaghetti meloe

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Zet ruim water op met wat en als dit kookt voeg de toe en kook deze beetgaar.
  2. Verhit de olie, bak de geperste, gesneden en gesnipperde tot ze licht bruin en glazig zijn.
  3. Rul de gehakt en voeg de klein gesneden toe samen met de en .
  4. Voeg de , , , , ketchap manis, toe en laat geheel even doorpruttelen.
  5. Voeg dan de in 4-en gesneden toe.
  6. Nog 5 minuten laten pruttelen en dan serveren met de .
  7. Indien gewenst wat over het geheel strooien.
  8. Lekker met frisse salade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en spaghetti
  • suiker en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn en kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons, suiker, azijn
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
151 kcal
7%453 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
6%54 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghetti meloe