Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met indische groenten en kaassaus recept
Spaghetti met indische groenten en kaassaus recept

Spaghetti met indische groenten en kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de olijfolie in de wok en roerbak hierin de groenten een minuut of 10 samen met peper, zout en 3 eetlepels Italiaanse kruiden. Kook de spaghetti volgens gebruikaanwijzing. Doe in een steelpan hett water voor de kaassaus en nog wat extra water erbij, meer dan volgens de verpakking (pakweg 300 cc in totaal) met de rest van de Italiaanse kruiden en weer veel peper en breng dit aan de kook. Doe dan direkt de kaassaus uit het pakje erbij, goed roeren dan vuur lager en de brie plus de castello blue erbij. Goed roeren tot alles gesmolten is. Even laten staan op een laag vuur zodat de kruiden er goed intrekken. Knoflook er door (via knoflookpers) en ook wat door de geroerbakte groenten en 5 minuten mee laten bakken. Spaghetti op borden serveren met de groenten er boven op. Daarna de kaassaus eroverheen en veel geraspte kaas erover. Lekker met wat olijfjes ernaast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti met indische groenten en kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven