Spaghetti bolognese
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van keukenbakker
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Prak of pureer de op sap fijn, en zet deze in een sauspan op een laag vuur, fruit het en de en voeg de knoflook toe, bak dit nog even mee en voeg alles aan de tomatensaus toe, op smaak maken met , en , naar wens wat toevoegen, naar wens in laten dikken.
- Kook intussen de al dente in de 1 ½ liter bouillon, de in een vergiet afspoelen met een beetje koud water, doe het terug in de pan en zet weer terug op het vuur en roer er een paar lepels door, serveer de met de saus en de geraspte kaas, naar smaak bestrooien met vers gemalen .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghetti Bolognese430m
-
Recept
Spaghetti bolognese41u15m
-
Recept
Spaghetti bolognese440m
-
Recept
Bolognese saus met spaghetti430m
-
Recept
Spaghetti meloe445m
-
Recept
Pasta bolognese445m
Variaties op Spaghetti bolognese
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Spaghetti bolognese | 11 | Pastagerechten |
Spaghetti bolognese (mager) | 1 | Pastagerechten |
Spaghetti bolognese met geraspte Parmezaanse kaas | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon en oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 630 kcal | 31% | 1260 kcal |
Vetten | 41 g. | 59% | 82 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 27 g. | 10% | 54 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |