Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spaghetti met zalm, tuinbonen en amandelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Rooster de amandelen 3 minuten in een koekenpan zonder boter of olie. Laat dit afkoelen op een bord. Verhit de olie in de koekenpan. Voeg de knoflook en de tuinboontjes toe en bak dit 1 minuut. Voeg 50 milliliter water toe en verwarm nog 4 minuten tot de tuinboontjes gaar zijn en het water verdampt is. Voeg de bosui toe en bak 1 minuut mee. Roer de zalmsnippers erdoor. Meng vervolgens de spaghetti met de tuinbonen en de zalm. Voeg de citroenrasp toe en breng op smaak met het citroensap, peper en zout. Verdeel de spaghetti met tuinbonen en zalm over 4 diepe borden. Garneer tenslotte met de amandelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met zalm, tuinbonen en amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven