Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghettisaus recept
Spaghettisaus recept

Spaghettisaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rul het gehakt en voeg er een eetlepel bruine suiker aan toe, een scheut ketjap, een geperst teentje knoflook, een theelepel kerriepoeder, theelepel paprikapoeder, wat zout en de twee blikjes tomatenpuree, roer een minuut goed door en doe dan de gezeefde tomaten erdoorheen. Breng op smaak door te bepalen of het zoeter moet of zuurder. Moet het zuurder voeg wat citroensap toe en moet het zoeter voeg wat suiker toe. Heerlijke saus ! Is de saus te dun ? voeg wat bloem toe tot de saus dikker word maar wees voorzichtig een beetje bloem kan snel dik maken, te dik ? doe er wat water bij en breng opnieuw op smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghettisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spaghettisaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
    Jaccor gaf dit recept op 10 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven