Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek en olie
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Spaghettisaus à Lan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Echt zééééér lekker Alan!!!
Echter men eerste maal dat ik spaghettisaus maak (2 maal het volume om lekker te kunnen invriezen als alleenstaande ;) ) en moet zeggen, het heeft toch 3u30 geduurd alvoor... Lees reactie
Dupon Steve 24 september 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.