Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatella carbonara recept
Tagliatella carbonara recept

Tagliatella carbonara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de champignons.
Kook water voor de tagliatella.
Kook in 10 minuten gaar.
Afgieten en klontje boter erdoor heen doen tegen het plakken.
Bak de spekreepjes.
Voeg de hamreepjes toe, dan de champignons.
Maak de suas volgens de gebruiksaanwijzing.
Laat 3 minuten koken.
Voeg als laatste de uitgelekte stukjes ananas toe en de creme fraise.
De geraspte kaas kan ieder naar wens aan tafel toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatella carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven