Tagliatella met blauwe kaas
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van loek_pfundt
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de tagliatella beetgaar.
- Na 6 minuten de kleingesneden fruiten in .
- Voeg de spekblokjes toe en bak dit 3-4 minuten.
- Halverwege wat toevoegen (ik vind dat lekker, dus ben royaal).
- Voeg daarna de , , en de helft van de fijngesneden toe.
- Haal de pan van het vuur en roer alles goed door zodat de kaas gesmolten is.
- Voeg daarna de tagliatella aan de saus toe en vermeng alles geod.
- Snijd de een beetje kleiner en voeg wat toe.
- Serveer op een bord met, naast de pasta met saus, de .
- Over het gerecht wat (mag royaal) strooien en daar bovenop wat gesneden en een paar blaadjes verse als decoratie.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatella carbonara425m
-
Recept
Tortellini met kaas-basilicumsaus en spekjes430m
-
Recept
Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas435m
-
Recept
Canneloni met gehakt en kaas-preisaus445m
-
Recept
Spaghetti met kaas en pittige saus415m
-
Recept
Pasta met spinazie, knoflook en pittige kaas415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas en pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone en parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- pesto kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mascarpone en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 608 kcal | 30% | 2432 kcal |
Vetten | 48 g. | 69% | 192 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |