Tagliatelle met kip en pesto

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng een grote pan met water op het vuur aan de kook.
  2. Snijd de , de en in grove stukken.
  3. Bak de alvast een beetje gaar in een pan.
  4. Doe daarna de en erbij en roer door totdat de glazig zijn.
  5. Als het water aan de kook is, doe je de erin.
  6. Bij de, nu glazige, , en gooi je de creme fraiche, de , de en de erbij.
  7. Op een zacht vuurtje door laten pruttelen.
  8. Kijk of de al gaar is.
  9. Zo niet, dan laat je de saus gewoon even door pruttelen.
  10. Wel af en toe even doorroeren!
  11. Wanneer de gaar is, giet je deze af.
  12. Serveer de saus en apart.
  13. Eventueel en naar eigen smaak toevoegen.
  14. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Tagliatelle met kip en pesto

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tagliatelle met kip en pesto
VariatieAantalGang
Tagliatelle met kip en pesto1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Tagliatelle met kip en pesto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 4 recensies
RESET

Echt hemels. Zelfs mijn oudste dochter die heel kieskeurig is, vond dit gerecht heerlijk.
Mama 11 juni 2013
Ontzettend lekker, bedankt!
Linda 6 oktober 2012
Ontzettend lekker, bedankt!
Linda 6 oktober 2012
Beste Sano, Is dit recept niet erg calorierijk met en slagroom en crème fraiche? Frits
frits1 29 augustus 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
150 kcal
7%600 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliatelle met kip en pesto