Tagliatelle met zalm en pesto

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak het water aan de kook voor de .
  2. Snijd de , knoflook, en de .
    Wok de en knoflook in .
  3. Bak de in een aparte pan.
  4. Deze op het einde pas toevoegen.
    Als het water kookt, mag de in de pan.
    Als de beetgaar is, mag de in de pan samen met de .
  5. Meng dit goed door elkaar.
  6. Voeg dan de kortgesneden toe.
  7. Laat dit even kort pruttelen.
    Snijd ondertussen de gerookte in snippers en voeg deze toe bij de saus en de gebakken .
  8. Giet de af en verdeel dit over de borden.
  9. Laat iedereen zelf de saus toevoegen.
    Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pesto en kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in koksroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Tagliatelle met zalm en pesto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Top recept. Goed idee! Ik heb het gerecht wel geserveerd met gebakken zalmhaasjes. De saus extra afgekruid met oregano, rozemarijn en pili -pili en ook 1 prei meer gebruikt. Smullen verzekerd en... Lees reactie
Marina 4 september 2015
Dit recept was super heerlijk. Maar 8 rosetjes tagliatelle was zelfs voor ons drietjes te weinig. Wij hebben er 16 van gemaakt.
India 8 september 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
253 kcal
12%1012 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliatelle met zalm en pesto