Tagliatelleschotel

Ingrediënten

+ -
print

Benodigdheden:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pannen
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
  2. Zet 2 pannen (waarvan 1 groot) met water op.
  3. Vet de ovenschaal in met olijfolie.
  4. Snijd de klein.
  5. Ontvel de tomaten (in de andere pan met water) en snijd ze in gelijke plakken.
  6. Snijd de in kleine stronkjes en kook ze beetgaar in de pan van de ontvelde tomaten.
  7. Zet daarna even apart.
  8. Kook de (ongeveer 3/4 pak) beetgaar.
  9. Bak de gesnipperde ui glazig met de in olijfolie.
  10. Voeg het gehakt toe en rul het in de pan.
  11. Voeg naar smaak kerrie, , en toe.
  12. Bereid de witte saus volgens de beschrijving op het pakje en strooi er vervolgens de door tot het een smeuig, niet al te dik geheel wordt.
  13. Schep een deel van het gehaktmengsel in de ovenschaal.
  14. Verdeel gelijkmatig.
  15. Leg er een laag tomatenplakken overheen.
  16. Leg er zo gelijkmatig als mogelijk de stronkjes op.
  17. Daarbovenop een laag (niet te dik, er komt nog een laag) en een dun laagje witte parmezaanse kaassaus.
  18. Herhaal de stappen en sluit de boel af met een laag witte parmezaanse kaassaus. 20 minuten in de oven (komt hij uit de koelkast dan minimaal 30 minuten) en de laatste minuten eventueel de grill voor een mooie egale bruine korst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
296 kcal
14%1184 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliatelleschotel