Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met gerookte zalm recept
Tagliatelle met gerookte zalm recept

Tagliatelle met gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar en giet het af. Pel en snipper de sjalotten, maak de selderij schoon, goed de draden afhalen en snijd beide fijn. Snijd de zalm in reepjes. Breng de sjalotten met de selderij in de sinaasappelsap aan de kook en laat 5 minuten doorkoken op laag vuur. Roer de creme fra´che, de gembersiroop en de zalm door het uienmengsel. Schep het door de pasta en breng alles op smaak met peper en zout. Overdoen in een ingevette ovenvaste schaal en strooi er de kaas over. Laat de kaas in 20 minuten gratineren. Lekker met een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven