Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortelini's met walnoten recept
Tortelini's met walnoten recept

Tortelini's met walnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tortelini's volgens de verpakking. Neem een pannetje voor de saus, doe hierin de olijfolie met de creme fraiche en laat dat smelten. Leg de boterhammen, zonder korstjes, op een bord met water. Voeg de knoflook aan de saus toe. Knijp het water een beetje uit de boterhammen en doe deze ook bij de saus (in stukjes scheuren is makkelijker roeren). Voeg de kaas toe en laat deze smelten. Voeg de walnoten toe. Maak de saus af door naar eigen smaak peper en zout toe te voegen. Serveer de tortelini's in een mooie schaal met de saus eroverheen. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tortelini's met walnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven