Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortellini met tomatensaus en roerbakgroente recept
Tortellini met tomatensaus en roerbakgroente recept

Tortellini met tomatensaus en roerbakgroente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tortellini volgens de aanwijzing op de verpakking gaar en giet het af. Verhit de olijfolie in een pan en bak de roerbakgroenten 10 minuten al roerend. Voeg al roerend de tomatensaus toe en breng de saus aan de kook. Voeg al roerend de tortellini toe aan de saus. Verdeel het gerecht over 6 diepe borden en bestrooi het met de kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tortellini met tomatensaus en roerbakgroente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven