Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkorenpizza recept
Volkorenpizza recept

Volkorenpizza


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Meng het pakje bakpoeder met het meel en voeg de eieren en water toe. Kneed het geheel tot een deeg en laat dat ongeveer een kwartiertje staan. Snijd in die tijd de tomaten klein en laat ze flink doorkoken tot er een sausje ontstaat. Pureer de tomatensaus en voeg peper, zout en basilicum toe. Snijd verder alles wat op de pizza komt klein (bijvoorbeeld ananas, ham, uienringen, paprikastrookjes en champignons). Rol het deeg uit op een platte ondergrond, dat met een beetje meel bestrooid is. Vet een bakblik in met olijfolie en leg het uitgerolde deeg daarop, maak een klein opstaand randje en vul de pizza met de tomatensaus, leg de andere ingrediŽnten daar bovenop en strooi er geraspte kaas en oregano overheen. Dan ongeveer 20 tot 25 minuten bij 175įC in de oven en klaar is de pizza!

Allergenen Informatie

Voor dit volkorenpizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Volkorenpizza heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • In het recept staat 4 koppen meel, 0,5 kop water...3 eieren... Hoe groot zijn de koppen? Is het niet beter om in het recept te schrijven het meel in grammen en het water in dl? Ik heb grote koppen... Lees reactie
    Maurice Minor gaf dit recept op 24 januari 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven