Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pestospaghetti met rucula en krokante ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de ham in een droge koekenpan en bak ze in 5 minuten op een laag vuur krokant.
Intussen kun je de spaghetti koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de kerstomaatjes doormidden en de avocado in repen (in de lengte). Besprenkel de avocado met wat druppels citroensap om te voorkomen dat het vruchtvlees verkleurt.
Bij het afgieten van de spaghetti vang je enkele eetlepels van het kookvocht op. Roer door het kookvocht de pesto en schep het met de rucola door de spaghetti.
Verdeel de spaghetti over vier borden en leg op elke portie wat gehalveerde kerstomaatjes, reepjes avocado en de krokante ham.

Serveersuggesties

Ook lekker om er gehalveerde mini bolletjes mozzarella extra aan toe te voegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pestospaghetti met rucula en krokante ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven