Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ratjetoe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gehakt, parneermeel, ketjap manis, peper & zout door elkaar heen samen met de gehaktkruiden, en rol hier kleine soepballetjes van.

Je snijdt de uien, chamignonnen, niet te grof en doe dit samen in een schaal.

Je doet de soepballetjes braden, en doe vervoglens als de balletjes mooi bruin zijn de uien en chamignons er bij in. laat dit 10 minuten lekker stomen. Doe de erwten de laatste 5 er bij en dat is klaar.

Bak de aardappelschijves in de koekenpan of in de frituurpan.

Allergenen Informatie

Voor dit ratjetoe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven