Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arabische Matchboos recept
Arabische Matchboos recept

Arabische Matchboos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en week in koud water gedurende 2 uur. Bestrooi de vis met de loomi, kurkuma en kaneel. Bak in een pan met een dikke bodem de vis om en om goudbruin in de olijfolie. Haal de vis uit de pan en fruit de uien, knoflook en de tomatenpasta met kruidnagels en blaadjes curryblad in de zelfde pan. Voeg de tomaat toe. Doe de vis weer terug in de pan en voeg de rijst en 4,5 koppen warm water toe. Laat zachtjes 15 minuten op een matig vuur doorpruttelen. Belangrijk is NIET te roeren! Laat op een laag vuur nog 10 minuten garen. Schud voor het serveren even met de pan en schep de vis er voorzichtig uit.

Allergenen Informatie

Voor dit arabische matchboos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven