Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse bospaddenstoelenrisotto recept
Italiaanse bospaddenstoelenrisotto recept

Italiaanse bospaddenstoelenrisotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Borstel of veeg de paddenstoelen schoon en snijd ze in reepjes. Bak ze samen met de sjalotjes en knoflook 2 minuten in de olijfolie. Voeg de rijst toe en roerbak tot de korrels glanzen. Verwarm de bouillon met de pesto. Bereiden: Giet een flinke scheut bouillon bij de rijst en roer tot het vocht is opgenomen. Voeg de rest van de bouillon in gedeelten toe tot de rijst in ca. 20 minuten gaar is. Het gerecht moet een een beetje smeuÔg blijven. Verdeel de gorgonzola erover. Strooi het paneermeel erop en zet het gerecht even onder een hete ovengrill. Tips: Voeg eens 15 gram gedroogde paddenstoelen, geweekt in een scheutje cognac of grappa toe. In plaats van gorgonzola is geschaafde pecorino ook heel lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse bospaddenstoelenrisotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven