Kreeftenrisotto

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de met de in een pan.
  2. Snijd het heel fijn en fruit het glazig.
  3. Draai het vuur hoog en voeg de rijst toe.
  4. Roer goed door totdat de door de rijst wordt opgenomen en de rijstkorrels glanzend worden.
  5. Houd de boel goed heet maar let op dat de rijst niet bruin verkleurd.
  6. Zet het vuur iets lager en giet wat bisque erbij.
  7. Roer door totdat de bisque geheel is opgenomen c.q.
  8. verdampt.
  9. Voeg op die manier beetje bij beetje de rest van de bisque toe.
  10. Deksel op de pan en op een zacht vuurtje laten garen.
  11. Roer af en toe door om aanbakken te voorkomen.
  12. De totale kooktijd vanaf de eerste toevoeging van de bisque is ca. 18 minuten.
  13. Als de rijst gaar is, vuur uitdoen, deksel op de pan en nog een paar minuutjes laten staan.
  14. Heerlijk als bijgerecht bij allerlei soorten warme vis.
25
25
25

Variaties op Kreeftenrisotto

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kreeftenrisotto
VariatieAantalGang
Zeeduivel met kreeftenrisotto1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
26 kcal
1%104 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kreeftenrisotto