Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi goreng met garnalen en omeletreepjes recept
Nasi goreng met garnalen en omeletreepjes recept

Nasi goreng met garnalen en omeletreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en laat hem goed uitlekken in een vergiet. Verhit in een wok 2 eetlepels olie en fruit de ui en knoflook. Voeg het vlees en bak het bruin aan. Schenk de ketjap in de wok en warm 1 minuut mee. Schep de spitskool erdoor. Voeg de mix voor nasi met 200 milliliter water toe en warm 5 minuten door, schep regelmatig om. Klop intussen de eieren los met een scheutje water, zout en peper. Bak van het eimengsel en de rest van de olie twee omeletten. Laat ze op een bord glijden, rol ze op en snijd ze in reepjes. Schep de rijst door de groentemix en breng de nasi op smaak met sambal en zout. Bak de rijst al omscheppend in 5 minuten goed warm en krokant. Neem de wok van het vuur en schep er de bladselderij met de garnalen en de omeletreepjes door. Echt lekker om te eten hoor!

Serveersuggesties

Lekker met zoetzure komkommersalade, kroepoek en gefruite uitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi goreng met garnalen en omeletreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven