Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Keboeli 2 recept
Nasi Keboeli 2 recept

Nasi Keboeli 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kip gaar in ruim water samen met djahe, sereh, knoflook, kruidnagel, ketoembar, djinten, laos, daon salam en wat zout. Verdeel de kip in stukken en zet ze warm apart. Kook de rijst in de kippenbouillon op de normale manier gaar onder toevoeging van de nootmuskaat. Doe de gare rijst op een schaal, garneer met de stukken kip en strooi de uitjes erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nasi keboeli 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven