Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pilaf met kip,perziken en ketjap recept
Pilaf met kip,perziken en ketjap recept

Pilaf met kip,perziken en ketjap


Ingrediënten


17

Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de kipfilet bruin en gaar, fruit de uien mee.
Voeg de nasi of bamikruiden, de ketjap, bouillonblokje, sambal en een flinke kop water toe, proef of de smaak van het vocht goed is, voeg eventueel meer ketjap of water toe. Laat een uurtje sudderen met het deksel op de pan (zo trekken de smaken goed in).
Kook de rijst volgens aanwijzing verpakking en snijd de perziken in stukjes, warm ze op in de saus, maar laat ze niet stuk koken.
Serveer de pilaf met de rijst.

Serveersuggesties

variaties: Voeg een pakket verse bami of nasikruiden toe. Voeg een paprika toevoeg een blikje tomatenpuree toe en fruit even mee met de uien, zodat de bittere smaak er af gaat. Voeg champignons toe. Voeg mandarijntjes toe.

Allergenen Informatie

Voor dit pilaf met kip,perziken en ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven