Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de met kipkruiden en laat intrekken.
    Pel en snipper de en de knoflook.
    Was de 's, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes.
    Maak de schoon, en snijd in plakjes.
    Laat de uitlekken en vang het vocht op.
    Snijd de in kleine stukjes.
    Kook de volgens aan wijzing verpakking met een bouillonblokje of wat zout.
    Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip rondom bruin.
    Voeg de ui en de knoflook toe en bak even mee.
    Voeg de en de toe en bak mee.
    Voeg aan het perzikvocht, de , de , de , de kruidenmix en evt.
  2. sambal toe.
    Roer alles glad en voeg het geheel aan het kip-groente mengsel toe.
    Laat een half uurtje sudderen.
  3. Je kunt evt.
  4. nog wat water en toevoegen.
    Voeg op het laatst de perzikstukjes toe en verwarm even mee.
    Breng op smaak met zout en peper.
  5. Zo nodig binden met maïzena of .
    Serveer de pilav met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal manis
  • sambal manis kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal manis
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
497 kcal
24%1988 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
6%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
70 g.
27%280 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pilav myself