Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst met perziken en pindasaus recept
Rijst met perziken en pindasaus recept

Rijst met perziken en pindasaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Bak de kip in de hete olie al omscheppend bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak zachtjes mee. Voeg de tomatenpuree, de siroop van de perziken en de bouillontabletten toe en breng alles al roerend aan de kook. Voeg de sambal, de ketjap en de pindakaas toe en laat alles op een laag vuur pruttelen. Snijd de perziken in stukjes en voeg ze toe. Warm alles goed door. Serveer met rijst en bijvoorbeeld komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijst met perziken en pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven