Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer lodeh met sate recept
Sajoer lodeh met sate recept

Sajoer lodeh met sate


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui in ringen en snipper de knoflook. Kook de rijst. Verhit olie in de pan en fruit de ui en knoflook in 5 minuten goudgeel. Voeg de kool en de sambal toe en bak deze 3 minuten mee. Schep de roerbakgroenten erdoor. Schenk de bouillon erbij en breng het aan de kook. Laat 7 minuten op een laag vuur sudderen. Verwarm de sate. Breng de sajoer op smaak met peper en zout Doe de sate in een schaal en strooi de gebakken uitjes erover Serveer met rijst en kroepoek

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer lodeh met sate recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sajoer lodeh met sate heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Een heel belangrijk ingredieent eigenlijk het belangrijkste is kokos melk anders kun je het geen lodeh noemen het is gewoon sajoer
    Bezoeker gaf dit recept op 17 september 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven