Sushi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Maak de rijst zoals op de verpakking staat beschreven (toko).
  2. Schep er daarna een ietswat rijstazijn overheen (niet teveel!).
  3. Laat deze afkoelen in een schaal met een schone theedoek overheen.
    Voor spicey tuna rolls moet je een moot heel fijnhakken tot tartaar.
  4. Maak daarna een sausje van mayonaise en chilipoeder en doe dit door de .
    Verpak het bamboematje met de folie en leg daar een blad nori op.
  5. Pak daar iets meer dan de helft van.
  6. Doop je vingers erin anders plakt de rijst enorm.
    Pak een deel rijst, bekleed de norivel ermee en duw het aan.
  7. Strooi er overheen en draai voorzichtig om.
    Doe de spicey tuna in het midden en reepjes en rol deze voorzichtig tot een rol met het bamboematje.
  8. Daarna snijd je deze met een scherp mes tot stukjes en leg ze op een plat bord.
    Ga zo door met verschillende mogelijkheden.
  9. Je kan ook een norivel neerleggen, daarna rijst erop doen en beetje philadelphia in het midden met daarop stukjes en of en dan rol je deze voorzichtig op!
    Pak je stokjes en geniet!
25
25
25

Variaties op Sushi

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Sushi
VariatieAantalGang
Sushi3Hapjes
Sushi salade1Vis en schaaldieren
Sushi rijstsalade maaltijdsalade1Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • surimi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnaal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • surimi kan sporen bevatten van vis en Allergie in tonijn en zalm
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
167 kcal
8%334 kcal
Vetten
10 g.
15%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sushi