Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met oestersaus recept
Biefstuk met oestersaus recept

Biefstuk met oestersaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Meng de biefstukreepjes, oestersaus, teriyakimarinade, champignons en lente-uitjes. Laat dit 30 minuten marineren. Laat dan uitlekken. Vang het marinadevocht op. Verhit de olie in een pan en roerbak de biefstukreepjes met de champignons en lente-uitjes gedurende 3 minuten. Schenk het marinadevocht erbij, schep de cashewnoten erdoor en laat het geheel nog 1 minuut goed doorwarmen. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met gekookte rijst en zoetzure groenten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met oestersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven