Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse spruiten uit de wok recept
Hollandse spruiten uit de wok recept

Hollandse spruiten uit de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de spruiten schoon. Snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes.
Kook de spruiten ongeveer vijf minuten in een beetje water met zout. Giet af en spoel ze af onder koud stromend water.
Verhit een scheut olie in de wok en bak de aardappelschijfjes in ongevier tien minuten onder regelmatig omscheppen bruin en gaar. Bestrooi ze met zout en leg ze even apart op een bord.
Verhit een scheut olie in de wok en bak hierin de uisnippers gedurende twee minuten. Voeg de champignonstukjes toe en roerbak gedurende vijf minuten. Voeg de spruiten toe en bak al omscheppend gedurende twee minuten mee. Schep de hamblokjes en de kerrriepoeder en 1 eetlepel vloeibare honing. Verwarm twee minuten door. Voeg de aardappelen toe en verwarm nog twee minuten. Bestrooi met peper en zout naar smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hollandse spruiten uit de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven