Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Paksoi met tarly, tofu en cashewnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook in een pan met ruim water de tarly met zout in ca. 12 minuten gaar. Snijd de paksoi in reepjes. Was de paksoi en laat het in een vergiet uitlekken. Snijd de rode peper in ringen. Verhit in een wok de olie. Bak al omscheppend de tofublokjes en peper ca. 3 minuten. Voeg de paksoi en ketjap toe en roerbak nog ca. 5 minuten. Giet de tarly af en doe het over in een schaal. Schep de paksoi op de tarly en garneer met cashewnoten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paksoi met tarly, tofu en cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven