Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapia uit de wok met mie recept
Tilapia uit de wok met mie recept

Tilapia uit de wok met mie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens de instructies op de verpakking beetgaar. Spoel onmiddellijk koud onder de kraan en meng er een lepeltje olie door (tegen het plakken). Strooi een handje bloem in een diep bord en meng er zout en peper door. Haal de stukjes vis door de bloem en schud de overtollige bloem eraf. Laat de wok op hoog vuur gloeiend heet worden. Schenk er wat olie in en roerbak de stukjes vis hierin een minuut of 3-4 tot ze gaar zijn. Schep de vis uit de pan. Schenk opnieuw een scheutje olie in de pan en voeg de ui en paprikareepjes toe. Roerbak 1 minuut en voeg dan de peultjes toe. Roerbak deze 2 minuten mee. Doe de gare mie en de oestersaus in de wok en roerbak een paar minuten. Schep op het laatst de taugé en gebakken vis erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tilapia uit de wok met mie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven