Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rosbief in rode pesto met courgette en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 C.

Doe 2 eetlepels margarine in een braadpan en schroei de rosbief rondom dicht tot het vlees helemaal goudbruin ziet.

Leg het vlees in een ovenschotel en bestrijk met de rode pesto. Voeg de runderbouillon toe. Dek af met aluminiumfolie. Zet 10 tot 1 5 minuten in de oven.

Stoom of kook intussen de aardappelen gaar.

Doe 1 eetlepel margarine in de braadpan van het vlees en laat heet worden. Voeg de courgettes en champignons toe. Laat 5 tot 10 minuten stoven op een laag vuur.

Neem het vlees uit de oven en laat 5 minuten rusten in het braadvocht. Giet het braadvocht daarna bij de groenten.

Doe de roomkaas bij de groenten. Zet het vuur hoog en laat even inkoken. Breng op smaak met peper en eventueel een beetje pesto.

Dien het vlees op met de aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief in rode pesto met courgette en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven