Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief met uiringen recept
Rosbief met uiringen recept

Rosbief met uiringen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het vlees in met zout en peper en mosterd.
Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom aan.
Draai de warmtebron laag en bak het vlees bruin aan de buitenkant en nog rood van binnen in ongeveer 32.5 minuten.
Bedruip het vlees regelmatig.
Pel in tussen de uien en snij deze in niet al te dunne plakken.
Haal de plakken uit elkaar tot het allemaal ringen zijn.
Neem de rosbief uit de pan en laat het onder een vel aluminiumfolie tussen de 10 en 15 minuten rusten voor het aansnijden.
Verhit de olie in een wok of frituurpan, bestrooi de ui-ringen met bloem tot ze geheel bedekt zijn. (neem een plasticzakje en vul deze met bloem, doe de ui-ringen er bij en schut de zak met bloem)neem kleine porties ui-ringen en frituur deze ongeveer 1 minuut tot ze goudbruin zijn. uitlaten lekken op keukenpapier. Snij het vlees in mooie gelijke plakken en garneer met de ui-ringen.

Serveersuggesties

De ui-ringen kan men ook bij biefstuk en entrecote en zelfs bij runderlappen worden geserveerd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief met uiringen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven