Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse mosselen recept
Spaanse mosselen recept

Spaanse mosselen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit in een grote mosselpan de uisnippers 1.5 minuten in wat olijfolie en voeg dan de tomaatblokjes toe. Fruit samen nog 3 minuten. Pers hierboven de knoflookteen uit, fruit enkele seconden en schenk dan de witte wijn en de sherry in de pan. Breng aan de kook en laat het 1 minuut door koken. Voeg mosselen, serranoham, peterselie en de tijm toe en breng het aan de kook met gesloten deksel. Kook de mosselen onder zo nu en dan omschudden tot ze allemaal open zijn. Verdeel de mosselen over 4 diepe borden en serveer het met brood en gezouten boter.

Serveersuggesties

De mosselen zijn lekker van smaak heerlijk vol en ziltig. Als smaakversterker kan men ook knoflookboter op het brood smeren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse mosselen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven