Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccolistamppot met pikante varkensreepjes recept
Broccolistamppot met pikante varkensreepjes recept

Broccolistamppot met pikante varkensreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en snijd ze in blokjes. Kook ze ca. 15 minuten tot ze goed gaar zijn, stamp ze fijn en voeg de melk, zout, peper, nootmuskaat en de crème fraiche toe. Wrijf ondertussen het vlees in met zout, peper en kerriepoeder. Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees 20 minuten op matig vuur. Neem het uit de pan en snijd het in reepjes. Schep het vlees voorzichtig door de puree en roer er 1 eetlepel bakvet toe voor de smaak. Garneer met uitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccolistamppot met pikante varkensreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven